Click

De Man Zonder Schaduw - Special 6 Hours Long

Woodstock Bloemendaal 15-09-2012

De Man Zonder Schaduw - Special 6 Hours Long
208818_116584488422413_116583588422503_142981_4707091_n
De Man Zonder Schaduw
Event Page
15-09-2012

De Man Zonder Schaduw 6 uur lang op Woodstock

Als het aan CLICK en Labyrinth ligt gaan de waardig door zand en ruw festivalterrein versleten Chucks, zonnebrillen en vooral zomerstemming nog niet de kast in of richting de sluitmarathons op Ibiza.

Voor de magische maand september -de gouden twilight zone tussen festival- en clubseizoen- brengen ze naast Marco Carola op 22 september nog een ander unicum naar de kust. Op zaterdag 15 september wijden CLICK en Labyrinth een speciale editie volledig aan de Nederlandse legende De Man Zonder Schaduw voor een 6 uur set. Een marathon van soepel mechanisch rollende en pompende elektronische muziek in een onontkoombare opwaartse stroming op het scherpst van de snede.

De Man Zonder Schaduw is bekend om zijn waanzinnige kracht als DJ van de oude school. De entertainer die zijn publiek wereldwijd als The Man With No Shadow meevoert in zijn overtuigende en genreoverstijgende verhaal. De Man raakt alles en iedereen, vanuit Amsterdam als ambassadeur van de ruige underground, van bunkers en kraakpanden naar bitterzoete festivals met zijn GZG feesten. Dat De Man Zonder Schaduw zich niet in hokje laat plaatsen bewees hij door de wereld over te kruisen als resident van de Deluxe area van Sensation, het intieme feest in het megafeest en bracht daarmee zijn allesomvattende houseklanken de kelders uit naar gestroomlijnde venues. Met succes. Inmiddels is hij de vaste resident van de Sensation wereld tour met Bangkok nog vers achter hem en Dusseldorf in het vizier.

De Man Zonder Schaduw houdt zijn publiek in een warme omhelzing met zijn agressieve grooves en de kwaliteit set na set voor magie op de dansvloer te zorgen. Dit jaar is De Man Zonder Schaduw de studio ingedoken om producties rond te slingeren voor o.a Bangbang, Fone en Manual en heeft hij zich aangesloten bij MeanWhile, het nieuwe agentschap met een veelbelovend roster. CLICK en Labyrinth laten hem bij Woodstock doen waar hij het beste in is, urenlang volledige synergie met het publiek, de sfeer en de zilte omgeving. Een van de laatste grote krachtmetingen van het zomerseizoen.

In september gaan CLICK en Labyrinth letterlijk over in de zesde versnelling. CLICK alleen, samen met Labyrinth en met Woodstock erbij als het toonaangevende WLC bevestigen zichzelf, de artiesten en het strand van Bloemendaal als kloppend hart van de elektronische zomer. Cassy, The Advent, Max Cooper, Remy, Sasha en Marco Carola zijn slechts een kleine greep uit de prikkelende en vooruitstrevende selectie van namen die de zomer line-up sieren. De Man Zonder Schaduw is een waardige verrassingsaanvulling van 6-uur lang. De Man Zonder Schaduw zoals nog niet eerder gehoord aan de Nederlandse kust. Een 1-man show. Zaterdag 15 september.